Kontorsmaterial i Norrbotten? Välkommen till Kontex

Kontorsmaterial och kontorsvaror hos Kontex Norrbotten.

Över 10 000 kontorsvaror i lager – när du behöver det

Med över 35 år i branschen har lärt oss en sak: det är inte värt att tumma på kvalitet. Därför hittar du hos oss ett riktigt brett urval av kontorsvaror och kontorsmaterial, allt från skrivare och datortillbehör till papper, pennor och förbrukningsmaterial. Vi utrustar helt enkelt ditt kontor med allt du behöver för att kunna fokusera på verksamheten.

Vi levererar till hela Sverige, men vårt hjärta finns i Norrbotten. Vi levererar till dig i Fyrkanten, Boden, Piteå, Älvsbyn och Luleå – och känner väl till utmaningarna med ett stort län. Men vår ambition är att alltid vara tillgängliga, året om. 

Välj Kontex för produktbredd, snabb service och rådgivning. Vi är nöjda när du är nöjd.

Är du i behov av kontorsmaterial med snabb leverans? Kontakta oss idag!

Oskar Backman
Säljare / Kontorsvaror
0921- 551 70
oskar@kontex.se

"Kontex har hög service, är självgående och finns alltid där. De inventerar och levererar till vår största kontorsbyggnad med 25 företag. Vi är jättenöjda, jag kan verkligen rekommendera Kontex!"
Mikael Lindgren
LBF

Varför kontorsmaterial från Kontex?

 • Lokal leverantör i Norrbotten
 • Beställ dygnet runt – veckans alla dagar
 • Snabba, personliga leveranser – inom 24 h i Norrbotten
 • Högt kundfokus, att du är nöjd är viktigast av allt för oss.

Behöver ni veckovis inventering och någon som fyller på kontorsmaterial löpande? Självklart hittar vi en lösning som passar er bäst, så att ni kan fortsätta med det ni är bäst på. Vi är nöjda när ni är nöjda.

Kontex Norrbotten Personal

Vårt utbud - över 10 000 artiklar

Hos Kontex hittar du över 10 000 artiklar. Vi är säkra på att du ska hitta både gamla och nya favoriter. Nedan listar vi några av våra storsäljare.

 • Städmaterial och torkpapper
 • Laminering
 • Almanackor
 • Märkmaskiner
 • Pärmar
 • Kontorsstolar
 • Emballage
 • Skrivartoner och bläckpatroner
 • Papper och kopieringspapper
 • Engångsartiklar
 • Livsmedel

Letar du efter något specifikt? Tveka inte att höra av dig. Vi hjälper dig gärna hitta rätt!
Se hela vårt utbud i vår webbshop

Expressbeställning i Norrbotten: 0921-551 70

Beställ innan kl. 11.00 så levererar vi samma dag i Boden och Luleå.

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt arbetsklimat. Det kan handla om att skapa en viss känsla och att få nöjdare medarbetare. Kontorsbelysning är en mycket viktig del av den totala upplevelsen av kontorsinredningen och påverkar hela kontoret. Vi tillhandahåller ett brett utbud av kvalitetsprodukter från kända tillverkare. Hos oss hittar du bordslampor, allmänbelysning, fotlampor och mer innovativt lösningar. Våra erfarna inredningsrådgivare fokuserar mycket på belysningen. Hör av dig till oss för att få förslag på en skräddarsydd lösning eller om du bara vill byta ut era lampor. Gör belysningen till en kärnfråga när det är dags att göra om inredningen på kontoret. Vi tar givetvis ansvar för hela arbetet som ni så önskar. Kontex kan ansvara för allt från leverans, montering och att det är rent och snyggt på kontoret när allt är klart.

Anders Löfblad Kontorsmöbler, Boden 072-456 66 25 anders@kontex.se

Andreas Lindberg
Projekt / Inredning, Gällivare
070-623 54 98
andreas@kontex.se

Kontorsmöbler

Inredningen på ett kontor är viktigare än man kan tro. Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen. Vi på Kontex erbjuder ett stort sortiment av kontorsmöbler från en rad olika kända och pålitliga leverantörer. Vi har mångårig erfarenhet av alla typer kontorsinredning, design och anpassning och kan vägleda dig genom hela processen från planering till leverans.

Låt våra experter hjälpa dig inreda kontoret och komma med rådgivning som kan bidra till en fräschare, ljusare och härligare arbetsplats som garanterar att dina anställda och kunder kommer trivas. Vi fixar allt från inredningsplanering av möbler och belysning till montering och möblering och lämnar ditt kontor rent och snyggt tills det personalen är åter på kontoret dagen efter. För hjälp med inredningsförslag, kontakta din personliga inredningsrådgivare.

» Vill du hyra kontorsmöbler? Läs mer här

Se vårt sortiment av skrivbord, kontorsstolar. Vi jobbar med de största leverantörerna av kontorsmöbler som finns på marknaden. Vill du slippa binda upp kapital i kontorsinredning? Hyr då dina kontorsmöbler direkt av oss. Vi hjälper dig att hitta en lösning som funkar för just ditt företag. Kontakta oss för ett smart upplägg.

Anders Löfblad
Kontorsmöbler, Boden
072-453 66 25
anders@kontex.se

Andreas Lindberg
Projekt / Inredning, Gällivare
070-623 54 98
andreas@kontex.se

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 7.30-16.30
Lunchstängt 11.30-12.30

Luleå

Skomakargatan 42 972 41 Luleå

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 7.00-17.00
Lunchstängt 12.00-13.00