Belysning

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt arbetsklimat. Det kan handla om att skapa en viss känsla och att få nöjdare medarbetare. Kontorsbelysning är en mycket viktig del av den totala upplevelsen av kontorsinredningen och påverkar hela kontoret. Vi tillhandahåller ett brett utbud av kvalitetsprodukter från kända tillverkare. Hos oss hittar du bordslampor, allmänbelysning, fotlampor och mer innovativt lösningar. Våra erfarna inredningsrådgivare fokuserar mycket på belysningen. Hör av dig till oss för att få förslag på en skräddarsydd lösning eller om du bara vill byta ut era lampor. Gör belysningen till en kärnfråga när det är dags att göra om inredningen på kontoret. Vi tar givetvis ansvar för hela arbetet som ni så önskar. Kontex kan ansvara för allt från leverans, montering och att det är rent och snyggt på kontoret när allt är klart.

Anders Löfblad Kontorsmöbler, Boden 072-456 66 25 anders@kontex.se

Andreas Lindberg
Projekt / Inredning, Gällivare
070-623 54 98
andreas@kontex.se

Produkter
Julklapp och julgåva

Julgåvor

Skänk en extra tanke till din favoritkund, dina anställda eller familjen i jul. Vi på Kontex har ett brett utbud av de bästa klapparna. Allt från exklusiva knivset till den bästa chokladen.

Kontorsmöbler

Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen.

Maskin och datatillbehör

Hos Kontex kontorsvaror hittar du allt från skrivare och skrivartillbehör till telefoner och dokumentförstörare. Vi har även tillbehör till våra produkter.

Städartiklar

Utöver ett bra utbud med torkpapper erbjuder vi på Kontex kontorsvaror städartiklar. Kom gärna in på något av våra kontorsvaruhus och se vad vi kan göra för er.

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 7.30-16.30
Lunchstängt 11.30-12.30

Luleå

Skomakargatan 42 972 41 Luleå

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 7.00-17.00
Lunchstängt 12.00-13.00