Kontorsmöbler

Kontorsmöbler

Inredningen på ett kontor är viktigare än man kan tro. Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen. Vi på Kontex erbjuder ett stort sortiment av kontorsmöbler från en rad olika kända och pålitliga leverantörer. Vi har mångårig erfarenhet av alla typer kontorsinredning, design och anpassning och kan vägleda dig genom hela processen från planering till leverans.

Låt våra experter hjälpa dig inreda kontoret och komma med rådgivning som kan bidra till en fräschare, ljusare och härligare arbetsplats som garanterar att dina anställda och kunder kommer trivas. Vi fixar allt från inredningsplanering av möbler och belysning till montering och möblering och lämnar ditt kontor rent och snyggt tills det personalen är åter på kontoret dagen efter. För hjälp med inredningsförslag, kontakta din personliga inredningsrådgivare.

» Vill du hyra kontorsmöbler? Läs mer här

Se vårt sortiment av skrivbord, kontorsstolar. Vi jobbar med de största leverantörerna av kontorsmöbler som finns på marknaden. Vill du slippa binda upp kapital i kontorsinredning? Hyr då dina kontorsmöbler direkt av oss. Vi hjälper dig att hitta en lösning som funkar för just ditt företag. Kontakta oss för ett smart upplägg.

Anders Löfblad
Kontorsmöbler, Boden
072-453 66 25
anders@kontex.se

Andreas Lindberg
Projekt / Inredning, Gällivare
070-623 54 98
andreas@kontex.se

Produkter
Julklapp och julgåva

Julgåvor

Skänk en extra tanke till din favoritkund, dina anställda eller familjen i jul. Vi på Kontex har ett brett utbud av de bästa klapparna. Allt från exklusiva knivset till den bästa chokladen.

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt arbetsklimat. Det kan handla om att skapa en viss känsla och att få nöjdare medarbetare.

Maskin och datatillbehör

Hos Kontex kontorsvaror hittar du allt från skrivare och skrivartillbehör till telefoner och dokumentförstörare. Vi har även tillbehör till våra produkter.

Städartiklar

Utöver ett bra utbud med torkpapper erbjuder vi på Kontex kontorsvaror städartiklar. Kom gärna in på något av våra kontorsvaruhus och se vad vi kan göra för er.

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 7.30-16.30
Lunchstängt 11.30-12.30

Luleå

Skomakargatan 42 972 41 Luleå

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 7.00-17.00
Lunchstängt 12.00-13.00