Kontorsmöbler

Kontorsmöbler

Inredningen på ett kontor är viktigare än man kan tro. Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen. Vi på Kontex erbjuder ett stort sortiment av kontorsmöbler från en rad olika kända och pålitliga leverantörer. Vi har mångårig erfarenhet av alla typer kontorsinredning, design och anpassning och kan vägleda dig genom hela processen från planering till leverans.

Låt våra experter hjälpa dig inreda kontoret och komma med rådgivning som kan bidra till en fräschare, ljusare och härligare arbetsplats som garanterar att dina anställda och kunder kommer trivas. Vi fixar allt från inredningsplanering av möbler och belysning till montering och möblering och lämnar ditt kontor rent och snyggt tills det personalen är åter på kontoret dagen efter. För hjälp med inredningsförslag, kontakta din personliga inredningsrådgivare.

Se vårt sortiment av skrivbord, kontorsstolar. Vi jobbar med de största leverantörerna av kontorsmöbler som finns på marknaden. Vill du slippa binda upp kapital i kontorsinredning? Hyr då dina kontorsmöbler direkt av oss. Vi hjälper dig att hitta en lösning som funkar för just ditt företag. Kontakta oss för ett smart upplägg.

Vill du bli kontaktad?

Är du osäker på val av produkt eller tillbehör så hjälper vi dig gärna.

Nödvändigt fält *

Produkter

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt

Dataergonomi

Ergonomi på kontoret kan göra en ordentlig skillnad i produktivitet

Presentartiklar

Kontex kontorsvaror har ett brett sortiment av presentartiklar, så överraska

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 07:00-17:00

Vi har sommartider from
v.25 18/6 tom v.34 24/8:

ÖPPET 7-16 Lunch 12-13

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 07:00-17:00

Vi har sommartider from
v.25 18/6 tom v.34 24/8:

ÖPPET 7-16 Lunch 12-13