Kontorsvaror

Kontorsvaror

Hos oss hittar du ett riktigt brett urval av kontorsvaror, med allt från skrivare och datortillbehör till papper, pennor och förbrukningsmaterial. Vi utrustar helt enkelt ditt kontor med allt du behöver för att kunna fokusera på verksamheten. Drygt 30 år i branschen har lärt oss en sak. Det är inte värt att tumma på kvalitet. Är du osäker på vad du vill ha inom kontorsvaror? Hör av dig till våra experter så hjälper vi dig.

Utöver klassiska kontorsvaror som skrivarpapper, block och pennor, har vi även ett brett utbud av städartiklar och förbrukningsmaterial. Kolla in hela sortimentet i vår webbshop. Eller, om du vill ha personlig service, besök oss i Boden eller Gällivare där du kan titta på alla kontorsvaror tillsammans med vår kunniga personal. Vi levererar till dig oavsett var du har ditt kontor, men är givetvis snabbare om du bor i någon av Norrbottens tätorter.

Bland våra storsäljare hittar du kuvert, skrivartoner, anteckningsblock, skrivarpapper och pärmar. Vi har dock även laddare, minneskort, hörlurar, högtalare och ergonomiska pekdon. Välj Kontex för produktbredd, snabb service och rådgivning. Vi är nöjda när du är nöjd.

Vill du bli kontaktad?

Är du osäker på val av produkt eller tillbehör så hjälper vi dig gärna.

Nödvändigt fält *

Produkter

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt

Dataergonomi

Ergonomi på kontoret kan göra en ordentlig skillnad i produktivitet

Presentartiklar

Kontex kontorsvaror har ett brett sortiment av presentartiklar, så överraska

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 07:00-17:00

Vi har sommartider from
v.25 18/6 tom v.34 24/8:

ÖPPET 7-16 Lunch 12-13

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 07:00-17:00

Vi har sommartider from
v.25 18/6 tom v.34 24/8:

ÖPPET 7-16 Lunch 12-13