Kontorsvaror

Kontorsvaror

Hos oss hittar du ett riktigt brett urval av kontorsvaror, med allt från skrivare och datortillbehör till papper, pennor och förbrukningsmaterial. Vi utrustar helt enkelt ditt kontor med allt du behöver för att kunna fokusera på verksamheten. Drygt 30 år i branschen har lärt oss en sak. Det är inte värt att tumma på kvalitet. Är du osäker på vad du vill ha inom kontorsvaror? Hör av dig till våra experter så hjälper vi dig.

Utöver klassiska kontorsvaror som skrivarpapper, block och pennor, har vi även ett brett utbud av städartiklar och förbrukningsmaterial. Kolla in hela sortimentet i vår webbshop. Eller, om du vill ha personlig service, besök oss i Boden eller Gällivare där du kan titta på alla kontorsvaror tillsammans med vår kunniga personal. Vi levererar till dig oavsett var du har ditt kontor, men är givetvis snabbare om du bor i någon av Norrbottens tätorter.

Bland våra storsäljare hittar du kuvert, skrivartoner, anteckningsblock, skrivarpapper och pärmar. Vi har dock även laddare, minneskort, hörlurar, högtalare och ergonomiska pekdon. Välj Kontex för produktbredd, snabb service och rådgivning. Vi är nöjda när du är nöjd.

Produkter
Julklapp och julgåva

Julgåvor

Skänk en extra tanke till din favoritkund, dina anställda eller familjen i jul. Vi på Kontex har ett brett utbud av de bästa klapparna. Allt från exklusiva knivset till den bästa chokladen.

Kaffe till företag

Få saker har lett till så mycket gott på jobbet som en riktigt god kopp kaffe. Bra kaffe på jobbet leder till nöjda medarbetare, bra kundmöten och en allmänt bra stämning.

Kontorsmöbler

Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen.

Kaffemaskin till företag

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa och snygga kaffemaskiner för din arbetsplats. Att ha en kaffemaskin på jobbet ger en bättre känsla hos medarbetare och de besökare ni har på kontoret.

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt arbetsklimat. Det kan handla om att skapa en viss känsla och att få nöjdare medarbetare.

Maskin och datatillbehör

Hos Kontex kontorsvaror hittar du allt från skrivare och skrivartillbehör till telefoner och dokumentförstörare. Vi har även tillbehör till våra produkter.

Städartiklar

Utöver ett bra utbud med torkpapper erbjuder vi på Kontex kontorsvaror städartiklar. Kom gärna in på något av våra kontorsvaruhus och se vad vi kan göra för er.

Dataergonomi

Ergonomi på kontoret kan göra en ordentlig skillnad i produktivitet och trivsel. Vi spenderar allt mer tid framför datorn, vilket ställer hårda krav på kroppen.

Presentartiklar

Kontex kontorsvaror har ett brett sortiment av presentartiklar, så överraska kunderna eller medarbetarna redan idag.