Kaffemaskin till företag

Kaffemaskin till företag

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa och snygga kaffemaskiner för din arbetsplats. Att ha en kaffemaskin på jobbet ger en bättre känsla hos medarbetare och de besökare ni har på kontoret. På Kontext kan du hyra eller leasa den kaffemaskin som passar bäst för era unika förutsättningar. Kontakta våra experter så hjälper de er till den bästa lösningen för er. Låt oss skapa en bra arbetsplats på ert kontor.

Kontakta oss om ni vill se våra olika varianter av kaffemaskiner. Vid installation ger våra experter er givetvis på en genomgång av er kaffemaskin. Välj mellan maskiner för hela kaffebönor, bryggmalet kaffe eller frystorkat kaffe. Fördelen med att leasa din kaffemaskin är att du får en bekymmersfri lösning och kan fokusera på företagets verksamhet. Vi har även begagnade maskiner till försäljning om du inte vill hyra din kaffemaskin.

Hög service är viktigt för oss. Därför finns vi med i hela processen. Vi hjälper dig att välja modell på din kaffemaskin, vilken typ av kaffe ni ska ha och var maskinen ska placeras för att bäst passa på ert kontor. Fråga oss. Vi kan det här med kaffemaskiner till företag. För oss är det viktigaste att du är nöjd.

Vill du bli kontaktad?

Är du osäker på val av produkt eller tillbehör så hjälper vi dig gärna.

Nödvändigt fält *

Produkter

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt

Dataergonomi

Ergonomi på kontoret kan göra en ordentlig skillnad i produktivitet

Presentartiklar

Kontex kontorsvaror har ett brett sortiment av presentartiklar, så överraska

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 07:00-17:00

Vi har sommartider from
v.25 18/6 tom v.34 24/8:

ÖPPET 7-16 Lunch 12-13

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 07:00-17:00

Vi har sommartider from
v.25 18/6 tom v.34 24/8:

ÖPPET 7-16 Lunch 12-13