Kaffemaskin till företag

Kaffemaskin till företag

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa och snygga kaffemaskiner för din arbetsplats. Att ha en kaffemaskin på jobbet ger en bättre känsla hos medarbetare och de besökare ni har på kontoret. På Kontext kan du hyra eller leasa den kaffemaskin som passar bäst för era unika förutsättningar. Kontakta våra experter så hjälper de er till den bästa lösningen för er. Låt oss skapa en bra arbetsplats på ert kontor.

Kontakta oss om ni vill se våra olika varianter av kaffemaskiner. Vid installation ger våra experter er givetvis på en genomgång av er kaffemaskin. Välj mellan maskiner för hela kaffebönor, bryggmalet kaffe eller frystorkat kaffe. Fördelen med att leasa din kaffemaskin är att du får en bekymmersfri lösning och kan fokusera på företagets verksamhet. Vi har även begagnade maskiner till försäljning om du inte vill hyra din kaffemaskin.

Hög service är viktigt för oss. Därför finns vi med i hela processen. Vi hjälper dig att välja modell på din kaffemaskin, vilken typ av kaffe ni ska ha och var maskinen ska placeras för att bäst passa på ert kontor. Fråga oss. Vi kan det här med kaffemaskiner till företag. För oss är det viktigaste att du är nöjd.

Produkter
Julklapp och julgåva

Julgåvor

Skänk en extra tanke till din favoritkund, dina anställda eller familjen i jul. Vi på Kontex har ett brett utbud av de bästa klapparna. Allt från exklusiva knivset till den bästa chokladen.

Kontorsvaror

Hos oss hittar du ett riktigt brett urval av kontorsvaror, med allt från skrivare och datortillbehör till papper, pennor och förbrukningsmaterial.

Kaffe till företag

Få saker har lett till så mycket gott på jobbet som en riktigt god kopp kaffe. Bra kaffe på jobbet leder till nöjda medarbetare, bra kundmöten och en allmänt bra stämning.

Kontorsmöbler

Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen.

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt arbetsklimat. Det kan handla om att skapa en viss känsla och att få nöjdare medarbetare.

Maskin och datatillbehör

Hos Kontex kontorsvaror hittar du allt från skrivare och skrivartillbehör till telefoner och dokumentförstörare. Vi har även tillbehör till våra produkter.

Städartiklar

Utöver ett bra utbud med torkpapper erbjuder vi på Kontex kontorsvaror städartiklar. Kom gärna in på något av våra kontorsvaruhus och se vad vi kan göra för er.

Dataergonomi

Ergonomi på kontoret kan göra en ordentlig skillnad i produktivitet och trivsel. Vi spenderar allt mer tid framför datorn, vilket ställer hårda krav på kroppen.

Presentartiklar

Kontex kontorsvaror har ett brett sortiment av presentartiklar, så överraska kunderna eller medarbetarna redan idag.

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 7-16
(lunch 12-13)

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 7.30-16.30
(lunch 11.30-12.30)

Luleå

Skomakargatan 42 972 41 Luleå