Kaffemaskin till företag

Kaffemaskin till företag

Marknadens godaste kaffe – på era villkor

Vi vet hur viktigt riktigt gott kaffe är. Innan mötet, på fikarasten, för att hålla igång på eftermiddagen. Oavsett om ni är två personer på företaget eller en stor koncern på 100+ anställda har vi kaffelösningen som passar er, utan att ni behöver göra en stor investering. Vi tar dessutom hand om hela kedjan, så att ni kan känna er trygga att allt bara funkar.

Varför hyra kaffemaskin av Kontex?

En kaffemaskin på jobbet ger en bättre känsla hos medarbetare och besökare.  Som lokal aktör är vi allt nära, vi kommer när du behöver oss.

Vi hanterar hela kedjan från beställning och installation, till reparation och påfyllning. Och om något skulle gå snett, eller kaffet tar slut ovanligt fort, är det bara att kontakta oss så kommer vi inom 24 timmar. Oavsett tid på dygnet du ringer.

  • Hyr en maskin – gott kaffe på jobbet på era villkor
  • Vi levererar och installerar
  • Service och rengöring
  • Kaffeleveranser när ni önskar
  • Om något händer? Vi löser reparation inom 24 h

Pssst… vill du inte hyra din maskin? Vi har även begagnade maskiner till försäljning.

John Kandelin
Kaffemaskiner
Boden, Piteå, Luleå, Kalix, Älvsbyn, Haparanda
070-316 79 81
john@kontex.se

"Snabba leveranstider, flexibla och alltid humöret på topp vid besök och leverans.
Bästa kaffet levererar Kontex!"
Kim Niemi
Niemi Bil

Våra kaffemaskiner

På Kontex kan vi det här med kaffemaskiner till företag, och har vi ett brett utbud av maskiner att hyra. Om du är osäker på vilken modell som passar just ditt kontor hjälper i dig gärna att hitta rätt. Självklart får du en introduktion till hur maskinen fungerar när vi installerar den på plats.

Cafélino Instant

En liten och kompakt instantmaskin. Med sitt smidiga format passar den lika bra på kontoret som inom fast food och service.

Passar för: Det mindre företaget som snabbt och enkelt vill servera gott kaffe.
Hyr från: 199 kr/mån

Café Elite Instant

En elegant kaffemaskin som brygger en hel kopp på bara ett fåtal sekunder. Maskinen har hög prestanda, är kompakt och lättskött. Fler valmöjligheter än Cafélinon.

Passar för: Företaget som vill ha en prisvärd och smidig kaffelösning som även är riktigt snabb.
Hyr från: 349 kr/mån

CQube SF12

En exklusiv kaffemaskin i stilren design som maler och brygger på hela kaffebönor. Cappucino, espresso eller fyllig mörkrost? Med behållare för både topping och choklad kan alla hitta precis sin favorit. Populär!

Passar för: Mindre och medelstora företag som vill ha större dryckesutbud.
Hyr från: 660 kr/mån

CQube EVO

Få ut maximal kvalitet av ditt kaffe! Med den här maskinen kan du anpassa styrka, bryggtid och malningsgrad. Allt för att garantera just din preferens för kaffets optimala smak och arom.

Förutom stort urval av kaffe från färskmalda bönor ordnar maskinen även kolsyrat vatten, en mycket populär funktion!

Passar för: Större företaget med höga krav på en perfekt kopp kaffe.
Hyr från: 1 250 kr/mån

Vårt kaffe

Utan kaffe, ingen kaffemaskin. Välj mellan hela kaffebönor, bryggmalet eller frystorkat kaffe. Självklart jobbar vi bara med de främsta tillverkarna, som Arvid Nordquist Classic, Zoegas och Nescafé.

Vanliga frågor

Inga problem. Uppgraderar du till en av våra maskiner står vi för kostnaden för avtalstiden som är kvar på er maskin idag.

Du kan vara lugn. Vi hjälper er. Från att du lägger din beställning tar vi hand om hela kedjan, och vi börjar med leverans och installation. Tillsammans går vi sedan igenom hur maskinen fungerar så att ni ska känna er trygga med lösningen. Självklart sköter vi också service när det behövs. Allt du behöver göra är att önska riktigt gott kaffe.

Absolut! Vi kör ut personliga leveranser varje vecka, hela vägen till er maskin. Prata med oss när ni beställer er maskin så tittar vi på en lösning som passar er.

Vi hjälper er gärna hitta rätt! Kontakta oss så tar vi  fram ett förslag på kaffemaskin som passar just era behov.

Den vanligaste perioden att hyra kaffemaskiner är 36 månader eller 48 månader.
Önskar ni hyra en kortare period? Inga problem, kontakta oss så tar vi fram en lösning även där.

Kontakta oss och få en kostnadsfri demo: 0921-551 70

john@kontex.se

Vi bjuder gärna på en kostnadsfri genomgång av våra kaffemaskiner.

Produkter
Julklapp och julgåva

Julgåvor

Skänk en extra tanke till din favoritkund, dina anställda eller familjen i jul. Vi på Kontex har ett brett utbud av de bästa klapparna. Allt från exklusiva knivset till den bästa chokladen.

Kaffe till företag

Få saker har lett till så mycket gott på jobbet som en riktigt god kopp kaffe. Bra kaffe på jobbet leder till nöjda medarbetare, bra kundmöten och en allmänt bra stämning.

Kontorsmöbler

Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen.

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt arbetsklimat. Det kan handla om att skapa en viss känsla och att få nöjdare medarbetare.

Maskin och datatillbehör

Hos Kontex kontorsvaror hittar du allt från skrivare och skrivartillbehör till telefoner och dokumentförstörare. Vi har även tillbehör till våra produkter.

Städartiklar

Utöver ett bra utbud med torkpapper erbjuder vi på Kontex kontorsvaror städartiklar. Kom gärna in på något av våra kontorsvaruhus och se vad vi kan göra för er.