Kaffe till företag

Kaffe till företag

Få saker har lett till så mycket gott på jobbet som en riktigt god kopp kaffe. Bra kaffe på jobbet leder till nöjda medarbetare, bra kundmöten och en allmänt bra stämning. På samma sätt kan dåligt kaffe på jobbet vara det som skapar osämja och irriterade kunder. Så se till att handla dina kaffebönor hos oss. Här kan du köpa kaffebönor av olika karaktär, men alltid av bästa kvalitet.

Så låt dina medarbetare och kunder börja dagen på ett bra sätt. Med kaffebönor från Kontex kan du göra det. Hör av dig till oss med dina behov så tar våra experter fram en lösning som funkar på din arbetsplats.

Kaffet har en naturlig del på varje svensk arbetsplats. Medelsvensken konsumerar hela nio kilo kaffe om året. Där är endast Finland värre med tio kilo per person. Det blir i snitt tre koppar per dag och person. Hur många koppar kaffe dricker ni på jobbet?

Det är kanske inte så konstigt att vi i Norrbotten dricker mycket och gärna starkt kaffe. Det krävs för att hålla igång under det kalla vinterhalvåret och hänger förmodligen ihop med en riktigt god arbetsmoral. Så missa inte vikten av bra kaffebönor.

Anders Löfblad
Boden, Piteå, Luleå, Kalix, Älvsbyn, Haparanda
072-453 66 25
anders@kontex.se

Andreas Lindberg
Gällivare
070-623 54 98
andreas@kontex.se

Produkter
Julklapp och julgåva

Julgåvor

Skänk en extra tanke till din favoritkund, dina anställda eller familjen i jul. Vi på Kontex har ett brett utbud av de bästa klapparna. Allt från exklusiva knivset till den bästa chokladen.

Kontorsmöbler

Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen.

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt arbetsklimat. Det kan handla om att skapa en viss känsla och att få nöjdare medarbetare.

Maskin och datatillbehör

Hos Kontex kontorsvaror hittar du allt från skrivare och skrivartillbehör till telefoner och dokumentförstörare. Vi har även tillbehör till våra produkter.

Städartiklar

Utöver ett bra utbud med torkpapper erbjuder vi på Kontex kontorsvaror städartiklar. Kom gärna in på något av våra kontorsvaruhus och se vad vi kan göra för er.

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 7.30-16.30
(lunch 11.30-12.30)

Luleå

Skomakargatan 42 972 41 Luleå

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 7-17