Kaffe till företag

Kaffe till företag

Få saker har lett till så mycket gott på jobbet som en riktigt god kopp kaffe. Bra kaffe på jobbet leder till nöjda medarbetare, bra kundmöten och en allmänt bra stämning. På samma sätt kan dåligt kaffe på jobbet vara det som skapar osämja och irriterade kunder. Så se till att handla dina kaffebönor hos oss. Här kan du köpa kaffebönor av olika karaktär, men alltid av bästa kvalitet.

Så låt dina medarbetare och kunder börja dagen på ett bra sätt. Med kaffebönor från Kontext kan du göra det. Vi har även kaffeautomater på förmånliga leasingavtal. Hör av dig till oss med dina behov så tar våra experter fram en lösning som funkar på din arbetsplats.

Kaffet har en naturlig del på varje svensk arbetsplats. Medelsvensken konsumerar hela nio kilo kaffe om året. Där är endast Finland värre med tio kilo per person. Det blir i snitt tre koppar per dag och person. Hur många koppar kaffe dricker ni på jobbet?

Det är kanske inte så konstigt att vi i Norrbotten dricker mycket och gärna starkt kaffe. Det krävs för att hålla igång under det kalla vinterhalvåret och hänger förmodligen ihop med en riktigt god arbetsmoral. Så missa inte vikten av bra kaffebönor.

Vill du bli kontaktad?

Är du osäker på val av produkt eller tillbehör så hjälper vi dig gärna.

Nödvändigt fält *

Produkter

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt

Dataergonomi

Ergonomi på kontoret kan göra en ordentlig skillnad i produktivitet

Presentartiklar

Kontex kontorsvaror har ett brett sortiment av presentartiklar, så överraska

Gällivare

Industrigatan 2
982 31 Gällivare

Öppettider:
Mån-fre 07:00-17:00

Vi har sommartider from
v.25 18/6 tom v.34 24/8:

ÖPPET 7-16 Lunch 12-13

Boden

Kopplingsvägen 8
961 38 Boden

Öppettider:
Mån-fre 07:00-17:00

Vi har sommartider from
v.25 18/6 tom v.34 24/8:

ÖPPET 7-16 Lunch 12-13