Hyra kaffemaskin Gällivare

Oavsett vilken av alla våra lösningar för gott kaffe på jobbet ni väljer,  så är det vår ambition att ni alltid skall ha tillgång till en rykande kopp färskt kaffe. Vi arbetar med alla på marknaden förekommande lösningar: Färskmalet,  färskbryggt eller snabbkaffe väljer ni själva. Som tillval finns till exempel kylt och/eller kolsyrat vatten integrerat i kaffemaskinen eller separat. Vi ger också tips och råd om vad vi tycker passar bäst hos er, tillsammans hittar vi den lösning som ni vill ha.

» Läs mer om våra kaffemaskiner här

Gott kaffe är viktigt för oss. Därför jobbar vi med de främsta tillverkarna som till exempel: Arvid Nordquist Classic, Zoegas och Nescafé.

Kontex kaffeautomater är ett norrbottensägt företag med kunder i hela länet. Söker ni en säker och stabil leverantör av gott kaffe på jobbet? Ring Andreas: 070-623 54 98​

Andreas Lindberg
Kaffemaskiner Gällivare
070-623 54 98 andreas@kontex.se

Vad kan vi hjälpa dig med?

Nödvändigt fält *

Produkter

Kaffe till företag

Få saker har lett till så mycket gott på jobbet som en riktigt god kopp kaffe. Bra kaffe på jobbet leder till nöjda medarbetare, bra kundmöten och en allmänt bra stämning.

Kontorsmöbler

Det handlar inte bara om en trevlighetsfaktor för kunder och besökare, utan även trivsel och välmående för personalen.

Kaffemaskin till företag

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa och snygga kaffemaskiner för din arbetsplats. Att ha en kaffemaskin på jobbet ger en bättre känsla hos medarbetare och de besökare ni har på kontoret.

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är viktigt för att skapa rätt arbetsklimat. Det kan handla om att skapa en viss känsla och att få nöjdare medarbetare.

Maskin och datatillbehör

Hos Kontex kontorsvaror hittar du allt från skrivare och skrivartillbehör till telefoner och dokumentförstörare. Vi har även tillbehör till våra produkter.